Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Inma Toledano werd in 1978 geboren in Gijón, Spanje. Na afgestudeerd te zijn aan de Universiteit van Salamanca (Psychologie) en de Universiteit van Utrecht (Psychologie) werkte ze zes jaar als psycholoog.

Door de renovatie van haar eigen huis, oorspronkelijk gebouwd in 1932 door G. Rietveld, werd bij Inma een oude passie voor architectuur en interieurontwerp weer opgewekt. Hierdoor besloot ze dat dit het juiste moment was om haar carrière een andere wending te geven. Drie jaar later studeerde Inma Toledano af als interieurontwerpster. Sindsdien bestaat Studio Inma Toledano.

Voor Studio Inma Toledano is elk project uniek: de architectuur, de functie en de geschiedenis van de klant en hun behoeften. Deze worden weerspiegeld in elke ruimte.

De stijl van Studio Inma Toledano is gebaseerd op een delicaat evenwicht tussen schoonheid en warmte, met minimale elementen.

Er wordt aandacht besteedt aan materialen en licht en de relatie hiervan met ruimte. Het doel: om een sfeer en een speciale ervaring te creëren, ruimtes met ziel.

Het creëren van kalmte, bijna poëtische ruimtes die emoties genereren dat is de handtekening van Studio Inma Toledano.

Wij spreken zowel Nederlands, Engels als Spaans.

Het creëren van kalme, bijna poëtische ruimten die emoties genereren - die zowel intrigeren als inspireren - dat is de handtekening van Studio Inma Toledano.

Contact us