Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hoe kunnen we u helpen?
Wij helpen u om van een onbekende plek een ruimte te creëren die eigen is. We helpen u om keuzes te maken in een palet van eindeloze materialen, kleuren en texturen.

Studio Inma Toledano werkt volgens een stappenplan:

Het verkennende gesprek, het verkennen van uw ideeën
In het eerste gesprek krijgen wij een goed beeld van alle uitdagingen waaraan zal worden voldaan tijdens het project. Hier stellen we vragen totdat wij een duidelijk beeld krijgen van uw ideeën.

Conceptontwerp, een inspirerend idee ontwikkelen
Op basis van het verkennende gesprek ontwikkelen we een idee - een intuïtief concept dat ervoor kan/zal zorgen dat een onbekende ruimte getransformeerd wordt in een eigen ruimte die de identiteit van de klant of een merk weerspiegelt. Dit concept zal de rode draad zijn van het verdere ontwerp. Dit idee wordt gevisualiseerd met schetsen over mogelijk lay-outs, een sfeer-moodboard en een eerste idee over de texturen. Hierna vindt de eerste presentatie plaats. Zo nodig wordt het concept aangepast.

Uiteindelijk ontwerp, het idee vormgeven
Zodra het conceptontwerp is goedgekeurd, zullen we dit idee verder uitwerken. Er wordt gekozen voor de meest passende lay-out, en de sfeer van de ruimte wordt verder ingevuld. We kiezen het materiaal voor de vloer en de muren, de meubels en stoffering. Vaak worden ook meubels op maat ontworpen. Verlichtingsplan kan aangevraagd worden. We presenteren hier de definitieve lay-out tekeningen en materiaalmonsters. Eventueel kunnen 3D-beelden gepresenteerd worden.

Implementatiefase, het implementeren van een idee
Tijdens de realisatie van het project begeleiden wij de creatieve doelstelling van het project. Er zullen vakmensen voorgesteld worden waarmee wij nauw samenwerken om de kwaliteit van de uitvoering te waarborgen. Daarnaast kunnen wij als projectmanagers nauwlettend aanwezig zijn tijdens de uitvoering van het project. Zo zorgen we ervoor dat de het idee op papier volledig wordt vertaald naar werkelijkheid. We streven naar tevredenheid van onze klanten.

Studio Inma Toledano is een interieurontwerpstudio. Wij ontwerpen zowel luxueuze als commerciële interieurs voor bijvoorbeeld in winkels, horeca en werkplekken.

SEE PROJECTS